Living Area - before Living Area - after

Nic, Erica and their three children had given up trying to enjoy the great outdoors on the tiny concrete veranda and decided to renovate the back of their home and add a much larger deck and lined alfresco.

Patio living helped design the new extension and the end result is a spacious raised deck, that's protected by a white lined ceiling and screening to provide privacy from the neighbours.

Thomas Wembley Downs - before Thomas Wembley Downs - after

This tired old Balinese style pergola was replaced with a stunning lined alfresco complete with stone clad fireplace and a new deck.

Claremont - before Claremont - after

Update on Sarah and Steve's place in Claremont the before and the after now the blinds are on the cedar lined alfresco.

Muir Nedlands - before Muir Nedlands - after

The owners of this family home in Nedlands rarely entertained outside till Patio Living helped transform a tired and small patio area into an inviting alfresco space with room for dining, relaxing and even a ping pong table!