Salter Point - before Salter Point - after

Patio Living helped Debbie and Duncan in Salter Point create an amazing alfresco extension that looks like it was constructed when the home was originally built. Its clever design and choice of materials mean it has a perfect connection to the original house.

Applecross - before Applecross - after

When one of our contractors stood on Jane and Daryl's old deck he probably appreciated how much they needed some shade!

The location overlooking the pool was perfect but the existing deck had been ruined by direct sunlight. The family, exposed to the sun themselves rarely sat up there.

Now they have a new deck with a superior hardwood floor that contrast beautifully with the lined white alfresco ceiling above.

Alfresco Extension - before Alfresco Extension - after

Graham and Jan had recently moved into this mediterean style 2 storey home which had lovely pool and a secluded backyard but no shade whatsoever.

Patio Living designed an elegant alfresco extension with a facade that matches the homes architecture perfectly and a white lined ceiling with insulation that protects them completely from the summer sun.

They now have an outdoor living and dining area to retire to after a dip in the pool and to entertain family and friends in all year round.