Woodlands - before Woodlands - after

Sarah and John's backyard in Woodlands had little shade and a dated pool and paving.

Patio Living and their landscaper completely transformed the space, reshaping the pool to be surrounded by limestone. Meanwhile a uniquely designed alfresco and timber screen provides the family a shaded spot to watch the kids play in the pool.

Churchlands - before Churchlands - after

A year ago Dick had been recommended to Patio Living and we had built him a fully-lined alfresco for his home in City Beach.

When he moved to his new home in Churchlands Patio Living had once again come up with a creative solution to a tiny concrete balcony that offered little shade off the main living area.

Inglewood - before Inglewood - after

Brad and Jess had a beautiful period home in Inglewood but the alfresco was both limited in size and lacking in style.

Patio Living's very own Nick had already designed a carport at the front of their home, so he was already comfortable working to redesign the alfresco.

Shenton Park - before Shenton Park - after

Our clients Kathryn and Arthur had a tired and overgrown Pergola at the back of their property in Shenton Park. After peeling back the vines they discovered they were holding up the old roof!

With the help of the team at Patio Living they were able to refresh their backyard into a much more usable space to have friends and family to come over and enjoy all year round.